diumenge, 28 de juny del 2020

Jocs de Trons

Després de molt de temps de sentir-ne parlar, inclòs veure algun capítol ja fa temps  amb les meves filles puntualment i sense seguir el fil argumental , i com em van donar accés a HBo i allà hi han totes les 8 temporades, vaig començar a principis de juny a veure-la sencera. 



Crec que he estat un mes llarg per veure les 8 temporades, i la veritat es que tenia ganes de saber de que anava , ja que es un referent en les tertúlies i a vegades creia que em perdia algo.  La veritat es que la he trobat força entretinguda i al final he estat força enganxat!! 

Veig que amb el vici de les sèries, dedico menys temps a llegir !! Be, va a  tongades, de moment m'ho estic passant be , i  amb aquesta he gaudit força, malgrat la complexitat de la trama  , que costa una mica seguir totes les històries...

1 comentari:

Sergi ha dit...

Ui, si llegissis els llibres potser encara et semblaria més difícil de seguir. La sèrie està molt bé, té allò que enganxa per sobre de la majoria. Que s'acabés va ser un cop dur i naturalment va haver-hi discrepàncies sobre si acabava bé o no, en funció de les predileccions de cadascú. A veure si acaben fent els spin-off que van anunciar.